• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • Nederlands
  • Deutsch

Restaurant Encore Scheveningen

Read everything about the project we are working on for Restaurant Encore Scheveningen
Overview of the project
Share this project

Soft Touch Sensatie

De tafels in Encore gaan verder dan uiterlijke schoonheid. Dankzij de toepassing van soft touch-technologie bieden ze een tastbare sensatie die de gasten verwelkomt en uitnodigt om te genieten van hun culinaire reis in stijlvol comfort.

Een Uitnodigende Beleving

Bij Encore draait alles om het creëren van een uitnodigende en luxueuze sfeer waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de hoogwaardige culinaire creaties. De tafels, ontworpen en vervaardigd door Genesis en Kroeze, zijn niet alleen functionele elementen, maar ook kunstwerken die bijdragen aan de algehele beleving.

Encore is de belichaming van culinaire excellentie en esthetische verfijning. Het is een eer voor Genesis om een rol te hebben gespeeld in dit project, waar we hebben bijgedragen aan de creatie van tafels die naadloos passen in de unieke ambiance van Encore.

Als u meer wilt weten over ons werk met Encore, onze expertise in Liquid Gloss-coating of hoe we uw volgende project kunnen transformeren, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

 

At Genesis, Liquid Gloss® epoxy and craftsmanship come together in extraordinary objects

Get in touch

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
The Netherlands
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
®2024 Liquid Gloss. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer