• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • Nederlands
  • English

Restaurant Encore Scheveningen

Lesen Sie alles über das Projekt, an dem wir arbeiten Restaurant Encore Scheveningen
Überblick über das Projekt
Teilen Sie dieses Projekt

Bij Genesis hebben we het voorrecht gehad om deel uit te maken van het adembenemende Encore-project, waar gastronomie en interieur samenkomen om een onvergetelijke en verfijnde ervaring te creëren. In samenwerking met interieurbouw Kroeze hebben we bijgedragen aan de creatie van tafels die niet alleen functioneel zijn, maar ook kunstwerken op zichzelf, voorzien van hoogwaardige Liquid Gloss-coating en een uitgebreid scala aan verfijnde afwerkingen, waaronder soft touch.

Encore: Een Culinair Meesterwerk

Encore is niet zomaar een restaurant; het is een culinair meesterwerk waar smaak en stijl naadloos samensmelten. Het streven naar perfectie in zowel de keuken als het interieur heeft geleid tot een plek waar gasten zich verwend voelen vanaf het moment dat ze binnenstappen.

Genesis x Kroeze: Innovatie in Interieurontwerp

Onze samenwerking met interieurbouw Kroeze heeft geresulteerd in tafels die de zintuigen prikkelen. Elk detail is met uiterste precisie ontworpen en uitgevoerd. De Liquid Gloss-coating, bekend om zijn glanzende en duurzame afwerking, brengt de tafels tot leven en accentueert hun schoonheid.

Soft Touch Sensatie

De tafels in Encore gaan verder dan uiterlijke schoonheid. Dankzij de toepassing van soft touch-technologie bieden ze een tastbare sensatie die de gasten verwelkomt en uitnodigt om te genieten van hun culinaire reis in stijlvol comfort.

Een Uitnodigende Beleving

Bij Encore draait alles om het creëren van een uitnodigende en luxueuze sfeer waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de hoogwaardige culinaire creaties. De tafels, ontworpen en vervaardigd door Genesis en Kroeze, zijn niet alleen functionele elementen, maar ook kunstwerken die bijdragen aan de algehele beleving.

Encore is de belichaming van culinaire excellentie en esthetische verfijning. Het is een eer voor Genesis om een rol te hebben gespeeld in dit project, waar we hebben bijgedragen aan de creatie van tafels die naadloos passen in de unieke ambiance van Encore.

Als u meer wilt weten over ons werk met Encore, onze expertise in Liquid Gloss-coating of hoe we uw volgende project kunnen transformeren, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

 

Bei Genesis vereinen sich Liquid Gloss® Epoxidharz und Handwerkskunst in außergewöhnlichen Objekten

In Kontakt kommen

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
The Netherlands
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl