• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • English
  • Deutsch

De Bijenkorf

Lees alles over het project wat we voor De Bijenkorf hebben gedaan
Overzicht van het project
Deel dit project

Welkom bij Genesis Project: De Bijenkorf!

Wij zijn trots om ons bijzondere werk voor een van de meest iconische warenhuizen van Nederland te presenteren. In samenwerking met Ed Niesten en Stam Bouw Uitgeest hebben we een unieke en verbluffende display gecreëerd voor De Bijenkorf, met als doel de aandacht te trekken en een opvallend ‘ice’-effect te creëren. Hieronder nemen we je mee door de details van dit onvergetelijke project in zowel Amsterdam als Utrecht.

Amsterdam: Een IJzige Schoenendisplay

De Uitdaging

De Bijenkorf in Amsterdam benaderde Genesis Project Design (GenesisPD) met een spannende uitdaging: het creëren van een onconventionele en opvallende display voor hun schoenenafdeling. Ze wilden iets unieks, iets onafgewerkts een bijzondere laag geven om zo de aandacht te trekken en het contrast van de schoenen goed weer te geven. Het doel was om een betoverend ‘ice’effect te bereiken dat klanten zou verblinden en hen zou aantrekken naar het prachtige schoeisel dat De Bijenkorf te bieden heeft.

Onze Oplossing

GenesisPD, met zijn toewijding aan innovatie en creativiteit, nam de uitdaging met beide handen aan. We ontwierpen een display die niet alleen functioneel was, maar ook een kunstwerk op zich. Door verschillende technieken en materialen te combineren, creëerden we een glinsterende ‘ice’-display die de schoenen op een unieke manier tentoonstelde. Het resultaat was verbluffend en overtrof de verwachtingen van onze klant.

Utrecht: Lego en Epoxy Eye-Catcher

De Samenwerking

In Utrecht sloegen GenesisPD, Ed Niesten en Stam Bouw Uitgeest de handen ineen om een project te realiseren dat de grenzen van creativiteit en vakmanschap zou verleggen. Het doel was om een onvergetelijke eye-catcher te creëren voor De Bijenkorf Utrecht.

Het Concept

Ons concept draaide om het gebruik van Lego-stenen in combinatie met epoxy om een visueel verbluffend kunstwerk te maken. We kozen voor transparante blokken epoxy om de Lego-stenen te gieten, waardoor ze een glanzende en bijna magische uitstraling kregen. Het resultaat was een display die niet alleen de aandacht trok, maar ook de verbeelding van de bezoekers prikkelde.

Conclusie

Genesis Project: De Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht was een kans voor ons om onze creativiteit en vaardigheden in de schijnwerpers te zetten. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van De Bijenkorf door unieke displays te creëren die klanten betoveren en aantrekken. Onze samenwerking met getalenteerde professionals zoals Ed Niesten en Stam Bouw Uitgeest heeft geleid tot onvergetelijke resultaten.

Bent u geïnteresseerd in vergelijkbare projecten of wilt u meer weten over ons werk bij GenesisPD? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en uw visie om te zetten in een verbluffende realiteit.

Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
Nederland
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
®2024 Liquid Gloss. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer