• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • English
  • Deutsch
Over ons

Alles over Genesis

Genesis is 's werelds grootste epoxyspecialist, maar we gebruiken niet zomaar een tweecomponentenhars. Wij werken uitsluitend met Liquid Gloss®, een hoogwaardige epoxy speciaal voor Genesis gemaakt volgens ons eigen unieke recept. Liquid Gloss is vooral populair in de horeca en interieurinrichting, als coating voor meubels. Liquid Gloss wordt ook veel gebruikt in de kunstwereld als inlijstmethode voor foto's en schilderijen.
Samenwerkingen

Geselecteerde klanten

Onze geschiedenis

Genesis werd in 1997 opgericht door Eyal Reches, die het bedrijf tot een internationaal succes maakte. De kern van dat succes is ons vermogen om voortdurend te innoveren en onze brede technologische expertise rond hoogglanscoatings uit te breiden. De hoge kwaliteit van het materiaal, ons professionele team, onze creativiteit en veelzijdigheid maken ons marktleider in coatings voor kunst en interieur.

Onze faciliteiten

Bij Genesis is alles ontworpen om uitzonderlijke stukken te creëren! Om te beginnen beschikken we over een epoxy verwerkingsruimte van 300 vierkante meter. Dit geeft ons de ruimte om stukken te maken die tientallen gietrondes vergen. Dat betekent dat we kunnen bogen op een grote productiecapaciteit. Het spreekt voor zich dat onze epoxy onder druk verwerkingsruimte volledig stofvrij is en precies de juiste temperatuur heeft voor het verwerken en drogen van epoxy.

Het mengen van epoxyhars, en zeker onze unieke Liquid Gloss® en Color Coating, vraagt om een professionele aanpak. Het proces begint met het mechanisch mengen van de twee componenten. Genesis beschikt over een hypermoderne mengmachine, die al een groot deel van het voorbereidende werk doet. Maar epoxy is en blijft altijd handwerk, want ook na het mengen zijn er diverse extra stappen nodig om het product helemaal verwerkingsklaar te maken.
Naast onze epoxy verwerkingsruimte hebben we ook nog een werkplaats van 400 vierkante meter voor het verwerken van materialen en projecten. Genesis heeft een breed team dat met elk denkbaar materiaal kan werken. Hier wordt ook elk stuk netjes verpakt en indien nodig vervoerd voor wereldwijde levering.

Natuurlijk bent u altijd welkom om een kijkje te nemen in onze showroom, waar we een indrukwekkende hoeveelheid meubels, schilderijen en andere objecten hebben staan die tot de verbeelding spreken en bezoekers inspireren.

“U bent natuurlijk altijd welkom om een kijkje te nemen in onze showroom.”

Co-creatie

Genesis-oprichter Eyal Reches is een bekende naam in de kunstwereld, vooral vanwege het enthousiasme en de creativiteit die hij inbrengt in zijn samenwerkingen met fotografen, schilders, architecten en andere beeldende kunstenaars. Velen van hen doen een beroep op Eyal en de andere Genesis-professionals om hen te helpen onze gepatenteerde Liquid Gloss te gebruiken om kunstwerken te maken.

Kunstenaars vertrouwen op onze brede technologische kennis van hoogglanslakken en onze rijke materiaalkennis. Samen kunnen we experimenteren met vormen, kleuren en materialen en ongelooflijke resultaten behalen, zowel in 2D als in 3D.

Voor kunstenaars die hun werk bij Genesis laten bewerken, is het van groot belang dat hun werk integer wordt benaderd.

"Samen met de kunstenaars kunnen we experimenteren met vormen, kleuren en materialen en ongelooflijke resultaten bereiken, zowel in 2D als in 3D."

Meningen

Geliefd bij velen

“Liquid Gloss geeft gewoon de mooiste en meest luxe uitstraling die ik heb kunnen vinden”

Daan Oude Elferink
Daanoe

“Ze geven zoveel service. Daarnaast doen ze meer dan alleen Liquid Gloss. Ze denken altijd mee, als ik een nieuw idee heb, en ik kan altijd nieuwe concepten testen. Soms is Genesis bijna een laboratorium!”

Paco Raphael
Artist
Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
Nederland
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
®2024 Liquid Gloss. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer