• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • English
  • Deutsch

Brandwacht & Meijer / Hans Boodt

Lees alles over het project wat we voor Brandwacht & Meijer / Hans Boodt hebben gedaan
Overzicht van het project
Deel dit project

Genesis heeft met trots samengewerkt met Hans Boodt om een opmerkelijk project te realiseren dat de toekomst van etalagepoppen en showroomvloeren opnieuw definieert. Dit baanbrekende project, tentoongesteld op een prestigieuze beurs in Düsseldorf, is het resultaat van onze gedeelde toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Hans Boodt: De Kunst van Mannequins

Hans Boodt staat bekend om zijn ongeëvenaarde vakmanschap en de productie van etalagepoppen van de hoogste kwaliteit met een unieke uitstraling. Het project voor de beurs in Düsseldorf bood Hans Boodt de gelegenheid om zijn grensverleggende ontwerpen te presenteren en zijn expertise in de industrie te demonstreren.

Innovatieve Materialen voor 3D-producties

Hans Boodt heeft altijd de grenzen van creativiteit en innovatie opgezocht. Voor dit project heeft hij gebruikgemaakt van innovatieve materialen die een verbluffende 3D-impact creëren, waardoor de mannequins tot leven lijken te komen. Het resultaat is een tentoonstelling die de verwachtingen overtreft en de aandacht van bezoekers trekt.

Duurzaamheid als Prioriteit

Een ander opvallend kenmerk van dit project is het gebruik van duurzame materialen. Hans Boodt heeft zich gecommitteerd aan milieubewustzijn en heeft bijgedragen aan het behoud van onze planeet door duurzame opties te verkennen voor zijn creaties. Dit is een inspirerend voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

De Etalage Showroom

Het project voor de beurs in Düsseldorf diende als een etalage voor Hans Boodt’s nieuwste creaties en Genesis’ expertise in vloeroplossingen. De showroom is een visueel spektakel dat de perfecte setting biedt om de mannequins te presenteren en te bewonderen.

Genesis is er trots op Hans Boodt te hebben ondersteund bij het verwezenlijken van dit visionaire project. Onze vloeren bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke basis voor de mannequins, maar ook een duurzame en functionele oplossing die de showroom tot leven brengt.

Dit project is een viering van creativiteit, innovatie en duurzaamheid in de wereld van etalagepoppen en vloeroplossingen. Het toont aan dat zelfs in een industrie waarin esthetiek voorop staat, duurzaamheid en innovatie een cruciale rol kunnen spelen.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over ons werk met Hans Boodt en hoe we ook uw project kunnen transformeren met onze hoogwaardige vloeroplossingen

Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
Nederland
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
®2024 Liquid Gloss. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer