• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • English
  • Deutsch

Bang & Olufsen

Lees alles over het project wat we voor Bang & Olufsen hebben gedaan
Overzicht van het project
Deel dit project

2018 sloegen Genesis en Germans Ermics de handen ineen om een adembenemende transformatie te realiseren in de pop-up store van Bang & Olufsen in het hart van Amsterdam. Dit project stond in het teken van het herdefiniëren van de winkelbeleving en het integreren van de schoonheid van design met hoogwaardige audiotechnologie.

Bang & Olufsen: Iconische Audiomerken

Bang & Olufsen staat al decennia lang bekend om zijn toonaangevende high-end audioapparatuur en tijdloos design. De pop-up store in Amsterdam vertegenwoordigt een van hun vele innovatieve inspanningen om consumenten kennis te laten maken met ongeëvenaarde geluidskwaliteit en esthetiek.

Genesis: Creëren van Vloeibare Glans

Een van de opvallende kenmerken van dit project was het gebruik van Liquid Gloss in de displays voor de high-end audioapparatuur. Genesis heeft met precisie en vakmanschap Liquid Gloss toegepast om een naadloze, glanzende afwerking te creëren die de audioapparatuur in de spotlights zette. Het resultaat was niet alleen verbluffend visueel, maar benadrukte ook de premium kwaliteit van de producten.

Samenwerking met Germans Ermics

De samenwerking met Germans Ermics, een gerenommeerde ontwerper met een passie voor innovatie en minimalisme, was essentieel om het interieur van de pop-up store te perfectioneren. De unieke visie van Germans Ermics, gecombineerd met de technische expertise van Genesis, resulteerde in een ruimte die de zintuigen prikkelde en de essentie van Bang & Olufsen vastlegde.

Een Onvergetelijke Winkelervaring:

Het project bij de Bang & Olufsen pop-up store in Amsterdam was veel meer dan alleen een winkelinterieur. Het was een reis door geluid en design, een ervaring die klanten betoverde en inspireerde. Het was een viering van innovatie, vakmanschap en tijdloze esthetiek.

Genesis is er trots op betrokken te zijn geweest bij dit project, waarbij we hebben bijgedragen aan de totstandkoming van een ruimte die de perfecte harmonie tussen design en technologie belichaamt.

Als u meer wilt weten over ons werk met Bang & Olufsen, Germans Ermics of hoe we uw project kunnen transformeren met onze expertise in interieurontwerp en Liquid Gloss-toepassingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
Nederland
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
®2024 Liquid Gloss,. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer