• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • English
  • Deutsch

Bang & Olufsen

Lees alles over het project wat we voor Bang & Olufsen hebben gedaan
Overzicht van het project
Deel dit project

In de loop van 2018 heeft Genesis en de Duitse Unternehmen Ermics samen een transformatie doorgemaakt in de Bang & Olufsen Pop-up Store in de Herzen van Amsterdam om te realiseren. Als dit project een uitdaging is, is het mogelijk om nieuwe definities en ontwerpen te maken met hogere audiotechnologie om verbinding te maken.

Bang & Olufsen: Kultige Audiomarken

Bang & Olufsen is jarenlang bezig met het leveren van hoogwaardige high-end audioapparatuur en zijn tijdloze design. De pop-up-store in Amsterdam heeft een aantal innovatieve producten opgeleverd, waarvan de verkoop een ongeëvenaarde kwaliteit en esthetiek biedt.

Genesis: Creëer vloeibare glans

Een van de opvallende kenmerken van dit project was het gebruik van Liquid Gloss in de displays van de geavanceerde audioapparaten. Genesis heeft Liquid Gloss met precisie en vakmanschap aangebracht om een ​​naadloze, glanzende afwerking te creëren die de audioapparatuur in de spotlight zet. Het resultaat was niet alleen visueel indrukwekkend, maar onderstreepte ook de premiumkwaliteit van de producten.

 

Samenwerking met Duitsers Ermics

De samenwerking met het Duitse Ermics, een gerenommeerd ontwerper met een passie voor innovatie en minimalisme, was essentieel om het interieur van de pop-up store te perfectioneren. De unieke visie van Germans Ermics, gecombineerd met de technische expertise van Genesis, resulteerde in een ruimte die de zintuigen prikkelde en de essentie van Bang & Olufsen vastlegd

 

Een onvergetelijke winkelervaring:

Het project bij pop-up store Bang & Olufsen in Amsterdam was veel meer dan alleen een winkelinterieur. Het was een reis door geluid en design, een ervaring die klanten betoverde en inspireerde. Het was een viering van innovatie, vakmanschap en tijdloze esthetiek.

Genesis is er trots op betrokken te zijn geweest bij dit project en te hebben bijgedragen aan het creëren van een ruimte die de perfecte harmonie tussen design en technologie belichaamt.

Wilt u meer weten over ons werk met Bang & Olufsen, het Duitse Ermics of hoe wij uw project kunnen transformeren met onze expertise in interieurontwerp en Liquid Gloss-toepassingen, neem dan gerust contact met ons op.

Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
Nederland
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
®2024 Liquid Gloss. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer