• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • English
  • Deutsch

Park Hyatt Oosterijk

Lees alles over het project wat we voor Park Hyatt Oosterijk hebben gedaan
Overzicht van het project
Deel dit project

Bij Park Hyatt Oostenrijk draait alles om de ultieme luxebeleving, en dat is precies wat we hebben gecreëerd in samenwerking met FG Styling en Craft International. In dit opmerkelijke project hebben we elke kamer verrijkt met een uniek kenmerk: prachtige panelen met Mother of Pearl schelpen, subtiel ingebed in de vloeren en afgewerkt met Liquid Gloss epoxy. Dit ontwerpconcept, gerealiseerd door ons vakmanschap, is de belichaming van verfijning en stijl.

Mother of Pearl Pracht

In elke kamer van Park Hyatt Oostenrijk hebben we samengewerkt met FG Styling en Craft International om de vloeren te voorzien van Mother of Pearl schelpen. Deze natuurlijke, met de hand geselecteerde schelpen brengen een uniek gevoel van luxe en exotische schoonheid naar de kamers. Het subtiele glanseffect van Mother of Pearl schelpen geeft een gevoel van sereniteit en verfijning aan de ruimtes.

Liquid Gloss Epoxy

Om de schelpen te beschermen en hun natuurlijke schoonheid te accentueren, hebben we Liquid Gloss epoxy toegepast. Deze hoogwaardige, transparante afwerking zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar creëert ook een verbluffend diepte-effect dat de schelpen nog indrukwekkender maakt. Het resultaat is een vloer die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook gemakkelijk te onderhouden is, perfect voor een luxe hotelomgeving.

Innovatief Tafelblad

Naast de vloerdecoratie hebben we ook een innovatief tafelblad geleverd, vervaardigd met dezelfde Liquid Gloss technologie. Dit tafelblad is gemaakt van transparante Liquid Gloss met daarin een stuk leer verwerkt, voorzien van een elegant patroon. Dit meesterwerk van design en vakmanschap dient als een centraal aandachtspunt in de kamers, waardoor gasten kunnen genieten van een ongeëvenaarde ervaring van luxe en comfort.

Samenwerking met FG Styling

Onze samenwerking met FG Styling heeft geleid tot de verwezenlijking van deze opmerkelijke visie. FG Styling heeft met hun expertise en creativiteit gezorgd voor het juiste gevoel en de perfecte esthetiek van de ruimtes, terwijl wij ons hebben gericht op de technische uitvoering en het creëren van de gewenste sfeer.

Bij Park Hyatt Oostenrijk hebben we een meeslepende luxe-ervaring gecreëerd die de zintuigen prikkelt en gasten betovert. Met Mother of Pearl schelpen en Liquid Gloss epoxy hebben we een interieur gecreëerd dat verfijning, schoonheid en functionaliteit combineert op een manier die alleen Park Hyatt kan bieden.

Dit project is een uitstekend voorbeeld van onze toewijding aan vakmanschap, creativiteit en het streven naar perfectie. We zijn trots om bij te dragen aan de onvergetelijke ervaring van gasten in Park Hyatt Oostenrijk.

Als u meer wilt weten over dit project of onze andere opmerkelijke realisaties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw visie om te zetten in buitengewone interieurontwerpen.

Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
Nederland
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
®2024 Liquid Gloss. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer