• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • English
  • Deutsch

Mecri Paris - Jo Nagasaka

Lees alles over het project wat we voor Mecri Paris - Jo Nagasaka hebben gedaan
Overzicht van het project
Deel dit project

Project Highlight: Merci Parijs – Unieke Horloge Tafel

Bij Genesis zijn we verheugd om ons nieuwste project in de schijnwerpers te zetten: de speciale horlogetafel voor Merci Parijs, ontworpen in samenwerking met de getalenteerde Jo Nagasaka en met vakmanschap in houtbewerking door Luuk van den Broek. Deze tafel is afgewerkt met onze unieke Color Coating en is bedacht om een unieke en luxueuze ervaring te bieden aan horlogeliefhebbers.

De Samenwerking met Jo Nagasaka

Een Visionaire Ontwerper
Het Merci-project is tot stand gekomen dankzij de creatieve visie van Jo Nagasaka, een internationaal gerenommeerde ontwerper met een passie voor innovatie en esthetiek. Zijn doel was om een tafel te ontwerpen die niet alleen functioneel was, maar ook een statement zou maken in de winkelomgeving. Het resultaat was verbluffend.

Maatwerk Houtbewerking

Luuk van den Broek: Meesterlijk Vakmanschap
Om het ontwerp tot leven te brengen, vertrouwden we op de uitzonderlijke houtbewerking van Luuk van den Broek. Met zijn vaardigheden en oog voor detail heeft hij ervoor gezorgd dat de tafel niet alleen mooi was, maar ook functioneel. De tafel bevat een unieke rail die klanten in staat stelt om verschillende horlogebandjes te bekijken en te combineren, waardoor ze zelf kunnen beslissen welk uurwerk het beste bij hun stijl past.

Genesis Color Coating: De Finishing Touch

Luxe in Kleur
Om de tafel een unieke uitstraling te geven die past bij de ambiance van Merci, hebben we onze eigen Color Coating van Genesis toegepast. Dit hoogwaardige afwerkingsproces zorgt voor een duurzame en aantrekkelijke afwerking die de tafel niet alleen beschermt, maar ook een luxueuze uitstraling geeft.

Een Unieke Winkelervaring

Horloges Presenteren in Stijl
Het doel van deze tafel was om klanten in Merci Parijs een unieke winkelervaring te bieden. Door klanten de mogelijkheid te geven om horlogebandjes te combineren en zelf te kiezen welk uurwerk het beste bij hen past, wordt de beleving van het kopen van een horloge getransformeerd in een persoonlijke en luxueuze reis.

Ontdek Merci Parijs

Wilt u zelf de unieke horlogetafel en andere opvallende designelementen van Merci Parijs ontdekken? Bezoek dan de winkel en laat u inspireren door de creatieve en innovatieve benadering van interieurontwerp. Bij Genesis zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan de realisatie van dit project dat de grenzen van design en functionaliteit heeft verlegd.

Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
Nederland
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
®2024 Liquid Gloss. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer