• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • English
  • Deutsch

Mc Gregor New York

Lees alles over het project wat we voor Mc Gregor New York hebben gedaan
Overzicht van het project
Deel dit project

Mc Gregor – New York: Duurzaam design met OSB en Liquid Gloss

Welkom bij Genesis, waar we trots zijn op ons nieuwste project met Mc Gregor in New York. In samenwerking met SetCompany hebben we een winkelinterieur gecreëerd dat niet alleen esthetisch indrukwekkend is, maar ook onze toewijding aan duurzaamheid laat zien. Ontdek hoe we OSB-plaatmateriaal en Liquid Gloss hebben gebruikt om een ​​unieke, driedimensionale spiegel te creëren voor de kleding van onze klanten en hoe we het cradle-to-cradle recyclingprincipe hebben overgenomen.

Duurzaamheid in design Cradle-to-Cradle recycling

Bij Genesis vormen duurzaamheid en verantwoordelijkheid de kern van al onze ontwerpen. Voor het Mc Gregor-project in New York besloten we te werken volgens het cradle-to-cradle recyclingprincipe. Dit betekent dat wij streven naar een ontwerpproces waarbij materialen na gebruik kunnen worden gerecycled of hergebruikt zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Deze filosofie bracht ons bij OSB-plaatmateriaal.

OSB: Van eenvoud tot elegantie

OSB (Oriented Strand Board) staat bekend als een kosteneffectief en veelzijdig materiaal dat veel wordt gebruikt in de bouw. Met dit project hebben we echter bewezen dat OSB veel meer kan zijn dan alleen functioneel. Gecombineerd met onze ontwerpexpertise en Liquid Gloss epoxyhars hebben we OSB getransformeerd in een elegant en visueel verbluffend materiaal dat perfect past bij de Mc Gregor-esthetiek.

Vloeiende Elegantie: Liquid Gloss Epoxy

Een Glanzende Innovatie

Een van de meest opvallende kenmerken van het Mc Gregor-interieur is het gebruik van Liquid Gloss epoxy. Deze hoogglanzende en gladde afwerking heeft de mogelijkheden van OSB naar een geheel nieuw niveau getild. Het oppervlak van OSB is omgetoverd tot een weelderige spiegel die de kledingstukken en producten van Mc Gregor op een bijzondere manier weerspiegelt.

Driedimensionale Magie

De combinatie van OSB en Liquid Gloss epoxy creëert een driedimensionaal effect dat de aandacht van de bezoekers trekt. Het materiaal komt tot leven en wordt een dynamische achtergrond voor de tentoongestelde kledingstukken. Het is een perfecte harmonie tussen vorm en functie, waarin duurzaamheid en esthetiek samenkomen.

Ontdek Mc Gregor in New York

Wilt u zelf de elegantie en duurzaamheid van het Mc Gregor-winkelinterieur in New York ervaren? Bezoek dan de winkel en laat u inspireren door het innovatieve gebruik van OSB en Liquid Gloss epoxy. Bij Genesis zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan de realisatie van dit opvallende project dat duurzaamheid en design combineert op een manier die zowel esthetisch als ethisch verantwoord is.

Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
Nederland
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
®2024 Liquid Gloss. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer