• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • English
  • Deutsch

The Harbour club Den Haag

Lees alles over het project wat we voor The Harbour club Den Haag hebben gedaan
Overzicht van het project
Deel dit project

Genesis is er trots op deel te hebben uitgemaakt van de buitengewone inrichting van diverse vestigingen van The Harbour Club, waarbij we ons hebben toegelegd op het creëren van een atmosfeer die de gastvrijheid en culinaire excellentie van deze internationaal gerenommeerde restaurantketen weerspiegelt. In nauwe samenwerking met Stambouw hebben we projecten gerealiseerd die resulteren in adembenemende bars en verbluffende wandbekleding die perfect aansluiten bij de premium uitstraling van The Harbour Club.

Een Culinair Paradijs met Internationale Allure

The Harbour Club staat synoniem voor een indrukwekkend portfolio van restaurants die gasten verwennen met een unieke combinatie van gastvrijheid en culinaire hoogstandjes, verpakt in een internationale allure. Laat je verwonderen door de weelderige ruimtes, uitgestrekte terrassen en uitzonderlijke kookkunsten met een vleugje eigenzinnigheid. Ontdek samen met ons de meest voortreffelijke wijnen en originele cocktails, allemaal doordrenkt met de onmiskenbare sfeer van The Harbour Club.

Kwaliteit en Gastvrijheid – Onze Belofte aan Jou

Bij The Harbour Club draait alles om kwaliteit en gastvrijheid. Alles wat we doen, doen we met jou in gedachten. Onze meubels, zorgvuldig gerealiseerd door Genesis, passen naadloos in het high-end karakter van deze restaurants. Elk stuk is met precisie vervaardigd om te voldoen aan de hoge verwachtingen van The Harbour Club en haar gasten.

Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
Nederland
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
®2024 Liquid Gloss. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer