Repossi Flagship Store

Lees hier alles over het project Repossi Flagship Store

Info over

Repossi Flagship Store

Categorie interieur ontwerp

De opdrachtgever: Productontwikkelaar OMA

Deel het project:

Genesis en hun Baanbrekend Werk voor Repossi’s Flagship Store in Place Vendome, Parijs

In 2016, het jaar waarin Gaia Repossi werd geboren, opende Repossi hun derde boetiek op een van de meest prestigieuze locaties in de wereld van high-end sieraden – 6 Place Vendôme in Parijs. Deze locatie werd al snel een cruciale troef voor Repossi in hun streven naar internationale bekendheid. Maar het was pas in 2016 dat Gaia Repossi besloot om het concept van de winkel volledig te herontwerpen en transformeren tot een uniek meesterwerk in de wereld van high-end sieraden. Voor deze ambitieuze onderneming vertrouwde ze op de creatieve geesten van Rem Koolhaas en het gerenommeerde OMA-bedrijf.

Genesis, in samenwerking met Dijk Glas en Sabine Marcelis, werd uitgedaagd om een materiaal te ontwikkelen dat nog nooit eerder was gezien – een ware innovatie in de branche. Het resultaat was verbluffend: ze kozen voor Alusion (aluminiumschuim) dat gevuld was met witte hars (Liquid Gloss® met) en vervolgens met diamantschijven werd gepolijst tot het een materiaal vormde dat we nu kennen als “aluminium terrazzo.”

Dit meesterwerk van architectuur en design is niet alleen een winkel, maar een kunstwerk op zich, dat de conventionele normen van de sieradenindustrie tart, net zoals de juwelen van Repossi dat doen. Het ontwerp weerspiegelt Gaia Repossi’s visionaire benadering van haar werk en heeft de 6 Place Vendôme boetiek omgevormd tot een schitterende showcase voor haar prachtige creaties.

Meer te weten komen over dit opmerkelijke project en de visie van Gaia Repossi? Lees het volledige artikel op

Genesis blijft een pionier op het gebied van innovatieve materialen en baanbrekend design, en hun samenwerking met Repossi is een voorbeeld van hun vermogen om het onmogelijke mogelijk te maken in de wereld van architectuur en design.

Onze andere projecten

Neem ook eens een kijk je bij onze andere projecten en laat je inspireren
Hans Boodt
interieur ontwerp
Encore Scheveningen
Horeca, interieur ontwerp
Encore tafels Genesis PD
Productontwikkelaar OMA
interieur ontwerp
Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
Nederland
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
2023 Liquid Gloss®. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer