Mc Gregor New York

Lees hier alles over het project Mc Gregor New York

Info over

Mc Gregor New York

Categorie interieur ontwerp

De opdrachtgever: Mc Gregor New York

Deel het project:

Mc Gregor – New York: Duurzaam Design met OSB en Liquid Gloss

Welkom bij Genesis, waar we trots zijn op ons recente project met Mc Gregor in New York. In samenwerking met de SetCompany hebben we een winkelinterieur gecreëerd dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook getuigt van onze toewijding aan duurzaamheid. Ontdek hoe we OSB-plaatmateriaal en Liquid Gloss hebben ingezet om een unieke, driedimensionale spiegel voor de kledingstukken van onze klant te creëren, en hoe we het Cradle to Cradle recyclingprincipe hebben omarmd.

Duurzaamheid in Design

Cradle to Cradle Recycling

Bij Genesis staan duurzaamheid en verantwoordelijkheid centraal in al onze ontwerpen. Voor het Mc Gregor-project in New York hebben we de keuze gemaakt om te werken volgens het Cradle to Cradle recyclingprincipe. Dit betekent dat we streven naar een ontwerpproces waarbij materialen na gebruik kunnen worden gerecycled of hergebruikt, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Deze filosofie leidde ons naar OSB-plaatmateriaal.

OSB: Van Eenvoud tot Elegantie

OSB (Oriented Strand Board) is bekend als een kostenefficiënt en veelzijdig materiaal dat vaak wordt gebruikt in bouwtoepassingen. Bij dit project hebben we echter bewezen dat OSB veel meer kan zijn dan alleen functioneel. In combinatie met onze expertise in design en Liquid Gloss epoxy, hebben we OSB getransformeerd tot een elegant en visueel verbluffend materiaal dat perfect past bij de esthetiek van Mc Gregor.

Vloeiende Elegantie: Liquid Gloss Epoxy

Een Glanzende Innovatie

Een van de meest opvallende kenmerken van het Mc Gregor-interieur is het gebruik van Liquid Gloss epoxy. Deze hoogglanzende en gladde afwerking heeft de mogelijkheden van OSB naar een geheel nieuw niveau getild. Het oppervlak van OSB is omgetoverd tot een weelderige spiegel die de kledingstukken en producten van Mc Gregor op een bijzondere manier weerspiegelt.

Driedimensionale Magie

De combinatie van OSB en Liquid Gloss epoxy creëert een driedimensionaal effect dat de aandacht van de bezoekers trekt. Het materiaal komt tot leven en wordt een dynamische achtergrond voor de tentoongestelde kledingstukken. Het is een perfecte harmonie tussen vorm en functie, waarin duurzaamheid en esthetiek samenkomen.

Ontdek Mc Gregor in New York

Wilt u zelf de elegantie en duurzaamheid van het Mc Gregor-winkelinterieur in New York ervaren? Bezoek dan de winkel en laat u inspireren door het innovatieve gebruik van OSB en Liquid Gloss epoxy. Bij Genesis zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan de realisatie van dit opvallende project dat duurzaamheid en design combineert op een manier die zowel esthetisch als ethisch verantwoord is.

Onze andere projecten

Neem ook eens een kijk je bij onze andere projecten en laat je inspireren
Hans Boodt
interieur ontwerp
Encore Scheveningen
Horeca, interieur ontwerp
Encore tafels Genesis PD
Productontwikkelaar OMA
interieur ontwerp
Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
The Netherlands
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
2023 Liquid Gloss®. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer