Hotel The Craftsmen – Amsterdam

Lees hier alles over het project Hotel The Craftsmen – Amsterdam

Info over

Hotel The Craftsmen – Amsterdam

Categorie interieur ontwerp

De opdrachtgever: Craftsmen Hotel

Deel het project:

Luxueus Ambachtelijk Design: Het Craftsmen Hotel in Amsterdam

Welkom bij Genesis, waar we met trots ons creatieve design voor het Craftsmen Hotel in het hart van Amsterdam presenteren. Onder leiding van onze getalenteerde Creative Director, Stef van der Bijl, hebben we een interieur gecreëerd dat de zintuigen prikkelt en een onvergetelijke ervaring biedt aan elke gast. Ontdek hoe we oude objecten hebben omgevormd tot verbluffende nieuwe elementen in dit boutique hotel, waar elke kamer een uniek meesterwerk is.

Craftsmen Hotel: Een Unieke Ervaring

Luxe Ontmoet Ambacht

Het Craftsmen Hotel in Amsterdam is geen gewoon hotel; het is een oase van luxe en ambachtelijkheid. Elk detail is doordacht en zorgvuldig ontworpen om een sfeer van verfijning en exclusiviteit te creëren. Onze missie was om een ruimte te creëren waar gasten zich kunnen onderdompelen in de rijke geschiedenis en cultuur van Amsterdam, terwijl ze genieten van het moderne comfort.

Unieke Kamers

Een van de meest opvallende kenmerken van het Craftsmen Hotel is het feit dat elke kamer uniek is. In plaats van te kiezen voor een uniforme inrichting, wilden we elke gast een individuele ervaring bieden. Om dit te bereiken, hebben we oude objecten en materialen gerecycled en ze opnieuw tot leven gewekt in de kamers. Een oude werktafel kan bijvoorbeeld dienen als een nieuwe wastafel, en dit is slechts een voorbeeld van hoe we oude elementen nieuw leven hebben ingeblazen.

Duurzaamheid en Creativiteit

Hergebruik en Recyclage

Bij Genesis zijn we toegewijd aan duurzaamheid en milieubewust design. Het Craftsmen Hotel weerspiegelt deze waarden door het hergebruiken en recyclen van oude objecten en materialen. Dit niet alleen om milieuvriendelijk te zijn, maar ook om een unieke en karaktervolle esthetiek te creëren die de gasten zal verbazen.

Stef van der Bijl: Onze Creative Director

Het succes van het Craftsmen Hotel in Amsterdam is mede te danken aan de visie en leiderschap van onze Creative Director, Stef van der Bijl. Met zijn scherp oog voor design en passie voor creativiteit heeft Stef ervoor gezorgd dat dit hotel een waar meesterwerk is geworden, waar gasten zich in een andere wereld wanen.

Ontdek Het Craftsmen Hotel

Wilt u zelf de magie van het Craftsmen Hotel in Amsterdam ervaren? Boek dan uw verblijf en laat u onderdompelen in de unieke sfeer van luxe en ambachtelijkheid. Geniet van de unieke kamers, bewonder de gerecyclede elementen en laat u inspireren door het creatieve ontwerp.

Bij Genesis zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van het Craftsmen Hotel, en we kijken ernaar uit om nog meer inspirerende projecten te realiseren die de grenzen van creativiteit en design verleggen.

Onze andere projecten

Neem ook eens een kijk je bij onze andere projecten en laat je inspireren
Hans Boodt
interieur ontwerp
Encore Scheveningen
Horeca, interieur ontwerp
Encore tafels Genesis PD
Productontwikkelaar OMA
interieur ontwerp
Bij Genesis komen Liquid Gloss® epoxy en vakmanschap samen in bijzondere objecten

Neem contact op

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
The Netherlands
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl
2023 Liquid Gloss®. All Rights reserved.
Privacy policy | Disclaimer