• info@genesispd.nl
  • +31 (0)75-640 33 77
  • Nederlands
  • English

Projectontwikkelaar O.M.A - Repossi store

Lesen Sie alles über das Projekt, an dem wir arbeiten Projectontwikkelaar O.M.A - Repossi store
Überblick über das Projekt
Teilen Sie dieses Projekt

Genesis en hun Baanbrekend Werk voor Repossi’s Flagship Store in Place Vendome, Parijs

In 2016, het jaar waarin Gaia Repossi werd geboren, opende Repossi hun derde boetiek op een van de meest prestigieuze locaties in de wereld van high-end sieraden – 6 Place Vendôme in Parijs. Deze locatie werd al snel een cruciale troef voor Repossi in hun streven naar internationale bekendheid. Maar het was pas in 2016 dat Gaia Repossi besloot om het concept van de winkel volledig te herontwerpen en transformeren tot een uniek meesterwerk in de wereld van high-end sieraden. Voor deze ambitieuze onderneming vertrouwde ze op de creatieve geesten van Rem Koolhaas en het gerenommeerde OMA-bedrijf.

Genesis, in samenwerking met Dijk Glas en Sabine Marcelis, werd uitgedaagd om een materiaal te ontwikkelen dat nog nooit eerder was gezien – een ware innovatie in de branche. Het resultaat was verbluffend: ze kozen voor Alusion (aluminiumschuim) dat gevuld was met witte hars (Liquid Gloss® met) en vervolgens met diamantschijven werd gepolijst tot het een materiaal vormde dat we nu kennen als “aluminium terrazzo.”

Dit meesterwerk van architectuur en design is niet alleen een winkel, maar een kunstwerk op zich, dat de conventionele normen van de sieradenindustrie tart, net zoals de juwelen van Repossi dat doen. Het ontwerp weerspiegelt Gaia Repossi’s visionaire benadering van haar werk en heeft de 6 Place Vendôme boetiek omgevormd tot een schitterende showcase voor haar prachtige creaties.

Meer te weten komen over dit opmerkelijke project en de visie van Gaia Repossi? Lees het volledige artikel op:
wallpaper

Genesis blijft een pionier op het gebied van innovatieve materialen en baanbrekend design, en hun samenwerking met Repossi is een voorbeeld van hun vermogen om het onmogelijke mogelijk te maken in de wereld van architectuur en design.

Bei Genesis vereinen sich Liquid Gloss® Epoxidharz und Handwerkskunst in außergewöhnlichen Objekten

In Kontakt kommen

Mercuriusstraat 7 1561 PM Krommenie
The Netherlands
+31 (0)75-640 33 77
E-mail: info@genesispd.nl