Vacature productiemedewerker

Gezocht:
Productiemedewerker
(36-40 uur per week)


Genesis PD is dé specialist in Liquid Gloss®, een transparante twee componentenhars, die ingezet wordt voor design, interieur, fotografie en kunst. Onze unieke toepassingen veroveren de (internationale) markt. Wegens een sterke groei die de organisatie momenteel doormaakt, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wij zoeken
Voor onze productieafdeling zoeken wij een handige, creatief ingestelde medewerker, die zijn/haar nieuwsgierigheid maar moeilijk kan bedwingen. Elke dag worden bijzondere, mooie, zeldzame en soms bizarre objecten bij
Genesis voorzien van een epoxy laag. Je komt te werken in een klein team, waar je alle disciplines van ons vak kunt leren.

Wij bieden
Bij Genesis leren we je de fijne kneepjes van het epoxy-vak, zoals gieten, kleuren, polijsten en het afwerken van de objecten. Je werkt in een klein, gezellig team. Als technisch productiemedewerker bieden we jou een fulltime baan met prima arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Je krijgt ook volop de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Op onze site www.genesispd.nl krijg je al een indruk van de mooie dingen die wij maken.

Ben jij die enthousiaste medewerker die ons team komt versterken? Neem dan meteen contact met ons op via telefoonnummer 075 – 640 33 77 of mail naar info@genesispd.nl.

Eyal